Predaj, záhradná chata, 400 m2, Bernolákovo, Bernolákovo 189 800,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, záhradná chata Bernolákovo, Chata s trvalým pobytom - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovanú 4-izbovú rodinnú chatu, ktorá umožňuje bezproblémové celoročné bývanie, ideálnu pre rodinu s deťmi. Táto stavba prešla rekonštrukciou v rokoch 2022-2023 a poskytuje plnohodnotné bývanie porovnateľné
s rodinným domom (prihlásenie k trvalému pobytu na adrese), v krásnom prostredí obklopujúcej sa prírody. Stavba leží na pozemku veľkosti 400 m2, na zastavanej ploche 44 m2 a ponúka plnohodnotných 74 m2 obytnej plochy, pričom úžitková plocha presahuje cez 96 m2.

Na prioritnej časti pozemku pred domom je k dispozícii veľký záhradný domček s prístreškom, ktorý prechádza až k murovanému krbu a altánok, ktorý už čaká na príjemné posedenie s Vašimi priateľmi. Od asfaltovej prístupovej cesty je chata prístupná bráničkou s krásne obrasteným plotom popínavými rastlinami a kríkmi. Chata je plnohodnotne pripojená na obecnú vodu, s prípojkou na elektrinu, na pozemku v prednej časti je žumpa a pred pozemkom má k dispozícii dve parkovacie miesta.

Ponúka sa kompletne zariadená, je ihneď voľná, pričom je dokončená na 85% (interiér 5%, exteriér 10%). Oblasť je príjemná a tichá, je obývaná aj susedmi s trvalým pobytom, pričom tu vzniklo aj Občianske združenie ako správca, ktorý sa stará a zabezpečuje veci verejné. Výhodou je aj veľmi blízke napojenie na diaľnicu do Bratislavy, či Senca (nielen autom, ale i autobusom či vlakom).

Vykurovanie je zabezpečené elektrickými radiátormi a krbom s teplovzdušnými prieduchmi na prízemí aj na poschodí. Krbom takto dokážete vykúriť celý dom. Predpokladané mesačné náklady pre troj-štvorčlennú rodinu predstavujú sumu 200€.

K nehnuteľnosti nie je vytvorený platný energetický certifikát, z tohto dôvodu uvádzame kategóriu G, avšak energetické parametre sú na veľmi ideálnej úrovni nízkej spotreby.

Dispozícia nehnuteľnosti pozostáva:
Prízemie:
- vstupná hala s obývacou izbou a krbom
- kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou, ktorá má novú kuchynskú linku s novými spotrebičmi
- z kuchyne sa dostanete do technickej miestnosti s toaletou a umývadlom, kde je umiestnený 150l elektrický zásobník na vodu a nová práčka
- schodisko z tvrdého jaseňového dreva, ktorým sa dostanete na poschodie
Poschodie:
- chodba, ktorou sa dostanete do všetkých miestností
- po pravej strane od schodiska sú umiestnené 2 spálne, ktoré sú kompletne zariadené a môžu Vám poslúžiť ako hosťovská izba a detská izba
- po ľavej strane od schodiska sa dostanete do menšej chodbičky, ktorá Vás zavedie do zariadenej hlavnej spálne s vlastným pochôdznym šatníkom a priestrannej kúpeľne s veľkou sprchovacou časťou
- hlavná spálňa disponuje výstupom na veľkú terasu s výhľadom na prednú časť pozemku

Zadná časť pozemku je využívaná ako úžitková časť, kde nájdete vinič, ovocné stromy (broskyne, marhule, slivky), kríky (ríbezle, juty), či rakytník, s ďalšou možnosťou pestovania zeleniny.

Lokalita:
Výhodou tejto lukratívnej lokality je blízkosť, v samotnej obci Bernolákovo, do základnej školy, škôlky, či strednej školy, pošty, obecného úradu, obchodov (Lidl, Billa, Jednota, DM drogéria, Teta drogéria, lekáreň, cukráreň, reštaurácie), zdravotné stredisko, SAD zástavky (do 7 min peši). V blízkosti sa tiež nachádza cyklochodník, jazerá (nielen na kúpanie, ale i na rybolov), golfové ihrisko, detské ihriská, futbalové ihrisko.

Chata ako nehnuteľnosť má okrem iného aj ďalší investičný potenciál z hľadiska ideálnej investície do budúcna, otázka z predpokladom okolo 5 rokov, nakoľko už aj teraz je vyparcelovaná, ale ešte nevybudovaná kvázi prístupová cesta z opačnej strany, ktorá je napojená priamo na obchvat a kruhové objazdy Triblavina, čím sa hodnota danej nehnuteľnosti jednoznačne zvýši.

Neváhajte ma kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok, poskytnutia informácii, či pre dohodnutie termínu obhliadky.
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918 913 772 alebo na viliamsmerek@haloreality.sk. ID ponuky: SS-67491

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 189 800,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 25. 9. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-150269 (67491)
  • Lokalita Bernolákovo

Kontaktovať makléra

Viliam Smerek
Viliam Smerek Telefón: +421918913772 E-mail: viliamsmerek@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist