Predaj, garsónka, 28,68 m2, Bratislava - Devínska Nová Ves 113 000,00 EUR navrhnúť cenu

Na predaj čerstvo kompletne zrekonštruovaná veľká garsónka s loggiou na ulici Jána Jonáša v Bratislave – v Devínskej Novej Vsi,(33m2- 28,68m2 + loggia 5m2).

TU reality ponúka na predaj čerstvo kompletne zrekonštruovanú veľkú garsónku s loggiou na ulici Jána Jonáša v Bratislave – v Devínskej Novej Vsi.

Celková plocha bytu 33m2 /podlahová plocha 28 m2 + loggia 5 m2/ a nachádza na 3. posch. zo 7-posch. panelového bytového domu.
Je orientovaný na západ, slnečný s krásnym výhľadom do zelene.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou : zateplenie bytového domu, nová strecha, nové spoločné priestory, nové moderné výťahy /nákladný i osobný/.


Dispozícia bytu: vstupná priestranná predsieň , veľká izba s kuchynským kútom a so vstupom na loggiu, z predsiene sa ide do samostatnej kúpeľne a samostatného WC.

Byt je po čerstvo dokončenej kompletnej modernej, ešte nepoužitej rekonštrukcii, vrátane novej elektroinštalácie, výmeny radiátorov, prívodov i odtokov vody.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené: nové bezpečnostné vchodové dvere s 13-bodovým zamykaním, nové plastové okná REHAU s novými bielymi žalúziami nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm. Kúpeľňa: nový vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, zrkadlo s osvetlením, bodové osvetlenie, vývod a prívod na práčku i sušičku. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním. V celom byte sú nové biele drevené interiérové drevené dvere + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové kvalitné stierky a maľovky v celom byte. Podlaha v celom byte bola vyrovnaná.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka;nová skrinka na wifi router-optiku predpríprava na klimatizáciu, bodové stropné osvetlenie v celom byte-sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nové osadené nové vypínače+zásuvky;vývody pre osadenie svietidiel a predprípravou na klimatizáciu,revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.


V CENE BYTU je úplne nová moderná na mieru robená kvalitná kuchynská linka v bielej farbe v kombináciu s drevom a je vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. CONCEPT /umývačka riadu 60cm,digestor, sklo-keramická varná indukčná doska, teplovzdušná rúra.

Celý nábytok je ladený farebne v celom byte v modernom štýle s čiernymi úchytami a spotrebičmi.

Mesačné náklady iba 97,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Skvelá komunikácia s domovým dôverníkom i so správcom obytného domu. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome na veľkých parkoviskách pred domom z obidvoch strán.

K bytu prináleží pivnica na poschodí.

Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu. Slušný vchod a milí susedia.

K bytu bude započítaná provízia pre RK, ktorá zahŕňa kompletné právne aj finančné poradenstvo (od vypracovania zmlúv, vklad na kataster, notárske poplatky... až po odovzdanie bytu).

  • Cena 113 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 25. 10. 2024
  • Číslo inzerátu AR-022S-1391022 (55652)
  • Konštrukcia bytu panelová
  • Forma vlastníctva osobné
  • Celková podlahová plocha bytu 28,68 m2
  • Výťah Áno
  • Spôsob kúrenia ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody súbežne s ÚK
  • Nadzemné podlažie Ostatné podlažie
  • Rok poslednej rekonštrukcie 2024
  • Stav Kompletná rekonštrukcia
  • Lodžia Áno

Kontaktovať makléra

Nina Žigová
Nina Žigová Telefón: +421413217800 E-mail: zigova@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 

Podobné reality

Garsónka, Predaj, Bratislava - Devínska Nová Ves

Predaj, garsónka, 35 m2

Bratislava - Devínska Nová Ves 98 900,00 EUR

TOPlist TOPlist