Predaj, rodinný dom, 508 m2, Turie 174 000,00 EUR navrhnúť cenu

Rodinný dom pri lese v obci Turie – kľudné bývanie na dosah prírody a mesta

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj RODINNÝ DOM v obci Turie.

Rozmýšľate nad kúpou trojizbového bytu, ale chcete viac? Tento rodinný dom v obci Turie je ideálnou alternatívou, ktorá vám za podobnú cenu ponúkne oveľa viac priestoru, súkromia a možností.

Dom bol postavený v 70. rokoch minulého storočia, má už za sebou niekoľko dôležitých rekonštrukcií, no stále ponúka množstvo priestoru na to, aby ste si ho dotvorili presne podľa svojich predstáv. V roku 2014 bola vymenená strešná krytina a v roku 2019 pribudli nové plastové okná a bezpečnostné dvere, ktoré zabezpečia komfort a bezpečnosť.

Dispozícia domu:
Keď vstúpite, privíta vás útulná veranda, z ktorej sa prechádza do centrálnej chodby. Dom je šikovne rozdelený – na pravej strane nájdete kuchyňu s kombináciou plynového sporáka a elektrickej rúry. Vedľa kuchyne je špajza na uskladnenie potravín a kúpeľňa s vaňou, umývadlom a toaletou. Na ľavej strane domu sú dve priestranné, slnečné izby orientované na juh, ktoré poskytujú dostatok miesta pre spálne alebo obývačku.
Na konci chodby je schodisko, ktoré vedie do podkrovia, kde sú štyri miestnosti – dve s rovnými stropmi, dve so šikmými. Jedna z nich má dokonca výstup na veľkú terasu o rozlohe 10 m s nádherným výhľadom na záhradu a okolitú prírodu.

Pod domom sa nachádza pivnica s kotolňou a ďalšou miestnosťou.

Pozemok o veľkosti 508 m2 je obklopený prírodou – zadná časť záhrady hraničí priamo s lesom, čo zabezpečuje maximálne súkromie a pokoj. Na pozemku nájdete aj garáž s montážnou jamou a menší altánok, ktorý je ideálny na letné grilovačky či posedenia s priateľmi a rodinou.

Lokalita a občianska vybavenosť:
Obec Turie je vzdialená len 10 minút jazdy od mesta Žilina a ponúka všetko potrebné pre pohodlný život. V obci nájdete obchod, materskú školu, športové ihriská a autobusové spojenie priamo do Žiliny. Ak milujete prírodu, budete nadšení blízkosťou Turskej doliny, ktorá je rajom pre turistov, cyklistov aj rodiny hľadajúce príjemné prechádzky.

Prečo práve tento dom?
Tento dom ponúka oveľa viac než len priestor. Je to príležitosť vytvoriť si vlastný domov v pokojnom a nádhernom prostredí, kde budete mať dostatok priestoru pre celú rodinu. Je napojený na všetky inžinierske siete – plyn, vodu, elektrinu aj kanalizáciu, čo vám ušetrí starosti s technickým zabezpečením. Navyše, vďaka svojej polohe v tichej uličke s výhľadom na les a šumom potoka, vám poskytne dokonalý únik od ruchu mesta.

Môj tip:
Za cenu trojizbového bytu získate rodinný dom s pozemkom, ktorý má veľký potenciál na rekonštrukciu presne podľa vašich predstáv. Ak hľadáte investíciu do pokojného a bezpečného bývania v blízkosti prírody a mesta, tento dom je pre vás tou správnou voľbou.

Tento dom môže byť váš nový domov.

Odporúčam vidieť!

Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800
Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vyhotovený.

  • Cena 174 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 30. 9. 2024
  • Číslo inzerátu AR-022S-1390757 (55297)
  • Príjazd asfaltová cesta
  • Spôsob kúrenia ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla zemný plyn
  • Príprava teplej vody el.akumulačný boiler
  • Prevažujúca konštrukcia objektu tehlová
  • Možnosti využitia trvalé bývanie
  • Pitná voda vodovod
  • Odpadové vody verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd 220/380 V
  • Vybavenie garáž
  • Počet izieb 6
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Peter Tanuška
Peter Tanuška Telefón: +421413217800 E-mail: tanuska@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist